körforgásban élek
azonos utakon hasonló
élmények érnek
nem változik semmi sőt
a csigavonalra vastagabb kéreg épül
rugalmatlan a levegő
bizonygat a trendi
megfeszítené az Istenét is
ha már nem tették volna meg mások
akikre mindig rá lehet fogni hogy hibáztak
hibáznak és hibázni fognak
mert körforgásban él