Mindig ide lyukadok ki
Hallgatok valami lemezt a nyolcvanas évekből
És kényszert érzek az íráshoz
Nem akarom már elemezni a semmit
Meg akarok élni egy tisztes kort
Egyszerű emberként
Például
A héten szinte minden nap őzeket láttam
A dombokon kóborolva
Néztem őket
Boldog voltam
Legelésző őzek szemlélője
Lett belőlem