2004 SZOMORÚ KARÁCSONYA
Szeretet - Békesség - Karácsony - Köszöntlek,
Kinyújtott jobbomhoz barátim eljönnek.
Elmúlt egy esztendő, számadás tétetik,
Mindenki azt várta, eljönnek vágyaik.
Szerelem - Boldogság - igéző szép szavak,
Elszállnak légen át, a földre hullanak.
Elképzelt álmaim hol vagytok, merre hát ?
Nem hallta senki sem Valentinus szavát ?
Vágyaim - Álmaim - Szerelmem hol leszel ?
Boldogság szigetre oda majd érkezel ?
Elillant szép szavak, gyötrelmes emlékek,
Álmatlan éjszakák, rémálmok kísérnek.
Nem tudom mit tegyek Szeretet Ünnepén,
Hol van a Boldogság, hol van az kérdem én ?
Barátim ! Jertek hát, mulassunk egy nagyot,
Feledjünk Szerelmet, feledjünk bánatot !
Nem kell az ígéret, hamis szó szálljon el,
Valentinus ha kell, bánatról énekel.
Szerelmet nem veszek, igaz szív kell nekem,
Ígéret semmit ér ha nincs bent érzelem.
Nyugodjék meg szívem Szeretet Ünnepén,
Hiszem hogy számomra eljön még a remény.
Ne bánok semmit sem, őszinték tetteim,
Szerelmet kerestem, szárnyaltak vágyaim.
Boldogság elkerült, látszik a pici fény,
Istenem add nekem, jöjjön el a Remény.
Hadd tudjak Szeretni, csalódni nem lehet,
Nem tudnék még egyszer veszítni Szerelmet.
Zirc, 2004. December 24. Karácsony Első Napján.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.