még nem tudom
falak, kérdések, ködök,
elfajulások, minden szűkre szabva,
fekete helyek, ahol sosincs térerő,
még megyünk, messze a legalja,
grammra mért őszinteség,
átjárók, rohanó léptek,
befelé forduló árnyalatok,
cukrozott íze a keserűségnek,
belegondolások hiábavalóságai,
új takaró a régi sezlonyon,
alagutak egymásutánja
és hogy kiérünk-e, azt nem tudom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-08-23 12:36:26
Utolsó módosítás ideje: 2022-08-23 12:36:26