gödörben ()
hallgatózom. szíved csendes.
abban más már sosem fér el.
kitöltötted rég a teret,
mindenség vagy nappal, éjjel.
hantok felett Hold enyeleg.
csillagoknak lenne párja.
szeretkezne, de nem lehet.
az Úr őket másra szánta.
itt maradok. ez a végzet.
föld kérgével betakarnak.
követ raknak fölém vértnek.
tudom Isten megtagad majd.
hajnalodik? az nem az ég.
csak az ásó széle villan.
a méret itt éppen elég.
lelkem úgyis hozzád illan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-06-21 07:11:10
Utolsó módosítás ideje: 2022-06-21 07:11:10