villanatok [fénybe zárva]
előhívódik újra
egy kép a fényérzékeny lemezen
párálló hajnalon vonat
a völgyön át
tengerszemek
fülkeablakból
a felbukkanó emlékezet
végérvényesült
titok és várakozás lesz
akár egy gombostűvel rögzített
lepke
kettőslátás
szárnyvonalon
kísértetvonat vergődik
a párálló völgyben
ablaka átsüt
a virradat fényén
látom a csodát
a szakadozó ködben
vársz
megérkeztem
felszikrázó
elég felidézni ahogy óvatlanul
a frissen hangolt húrokhoz érsz
az éppen csak felötlő ígéret emléke is
maga az egyetlen pillanatban felszikrázó élet
nem beszélve az ezen túl belátható távlatokról
amikben elég felidézni ahogy óvatlanul
a frissen hangolt húrokhoz érsz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-03-07 00:03:26
Utolsó módosítás ideje: 2022-03-07 00:28:40