zsilipek
jól vagy? kérdezi és elsiet
jól
mondanám persze
pedig blúz alatt
gipszbe van a szívem
sok mindent félbehagytam
elszúrtam kihagytam
csak mondom mondom
a magamét
körbenézek
senki nem néz hülyének
minden fülön headset
nem törődtök velem
kis méhsejteket építek
ezer apró szoba
nekem pont elég
minden porcikám
máshova rejtem
reggelente mint puzzle-t
összeillesztek mindent
összeragasztom mézzel
és viasszal lepecsételem
így vagyok érinthetetlen
nem mozdulok
a test kívánságai elenyésznek
a szív lecsukja zsilipjeit
senki se kínál hogy egyél igyál
járkálj feküdj le pihenj
a fülem sem érti már
csak a csöndet
vagy hallucinál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-28 20:43:35
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-28 20:43:35