fáradt vándor
láthatatlan kádak várnak
megmosdom az út porában
jeges vizek zöld taraján
rojtos szavak pirkadatán
zenés füstös éjszakákon
legyen bátor más és máshogy
mély és érces hangon szóljon
egy kobold és más bohócok
rohadjon ki a szívem
ha hiszek még valakinek
tángáljon el az esztendő
búval fénnyel kecsegtető
szalmát szórjon a gyékényre
nem megyek a törvényszékre
ha elvisznek az ördögök
felettük majd angyal köröz
máglyahalált nem akarok
öleljenek fehér karok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-22 21:57:00
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-22 21:57:00