sirám
szárny Istenem
mily ajándék
lenne
ajkamon dicső
ének csak terólad zengne
de földhözragadt vagyok
nem vigyáznak rám
angyalok
az ember megváltozni
bár akarna
mégis a szokásai rabja
***
mit hozhat nekem a holnap
jöhetne valami égi jel
mely megintene: kelj fel és járj
hirtelen átfut rajtam egy gondolat
hisz' nem köt gúzsba semmi
ha akarom szabad vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-27 05:12:17
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-27 05:23:43