talán igaz
Minden örökre jegyezve van és marad.
Csak a rosszat lehet kitörölni ránézéssel.
Valamennyi ébredés kis születés hisz tudod.
Egyszer régen kagylókként léteztünk
az ősleves ölén annak tejét szívtuk
míg partra nem vetett egy hullám
s a perzselő napon a kiválasztott só
az ajkunk széleire száradt.
Abból lettek fogkezdeményeink.
Hacsak, még előbb, iszap-magányunkból,
fel nem hozott, s fel nem tört bennünket
valaki.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-09-12 00:56:52
Utolsó módosítás ideje: 2021-09-12 00:56:52