a barátságról
a barát nem csupán pókfonal
ő erős szemekből vert láncolat
sohasem szenvtelen
a barát az igazi zarándok addig operálja
a hagymahéjakat amíg az összeset
szépen lebontja aranyszállal összevarrja
hogy ne keveredjenek
a barát bölcsőben ringatja az álmokat
esténként mesét mond nekik
kifésüli a bogot kusza hajukból
nem tapossa szét a napokat
kifényesít minden kavicsot
merre utad vezetett
a barát az majdnem zárt karika
ragasztószalag igyekszik összefogni
az apró rést ami szinte észrevétlen
mégis szivárog ha túl nagy a nyomás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-09-09 06:11:45
Utolsó módosítás ideje: 2021-09-09 06:11:45