tudatlan-hasadások
papír szántóföldeken
szomjazó betűvetés
a tudatlanság perzsel
eszköze felégetés
hamuból szárba szökve
hatalmasra nő a gaz
árnyékban fuldoklik a
fejét felütő igaz
a csend műveletlenül
irigy haragot nevel
ismét háborúk jönnek
a ruhákon újra jel
hazugság rázva kelti
az alvó félelmeket
már gyanakodva nézed
az újszülött gyermeket
ellenség ki másképp lát
eltaposni ölni kell
a szeretet éles kés
a gyilkos zsoltárt énekel
érintetlen képernyő
az emberség ablaka
nincs koppintás megnyitás
elveszett a jelszava
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-08-05 13:05:17
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-05 13:05:17