Nézz előre
Van ez a dolog, csak most épp nincs tünete,
akkor is van, amikor ki sem mondom.
Túl régóta csinálom, hogy nem tervezek semmit,
csak azért sem, szóval nincs tőle túl könnyű dolgom.
Minden rendben, nézz csak előre,
mondják – egyszer elmúlik, egyszer nem lesz.
De az idő sem áll meg különben,
nem beszélve arról miről mesél e test.
Van ez a dolog, mintha sose távolodna,
hiába mondják – te csak nézz előre.
Ez olyan, mintha ő előtted járna
és sosem tudni, hogy egyszer visszanéz-e.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-08-04 15:59:03
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-04 15:59:03