sárút
ezt ma még meg kell csinálni
leszedni epret gaz sem maradhat
én sírva néztem ahogy anyám
reggeltől napestig hajolgat
nyolc hónapos hassal mentem férjhez
ezt ma még meg kell csinálni
és sírva néztem ahogy anyám
tudta hogy el fogok válni
két fiú szaladt velem a kertben
leszedni epret gaz sem maradhat
anyám meg nézte hogy bennem a bánat
reggeltől napestig hajolgat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-03 17:15:46
Utolsó módosítás ideje: 2021-07-03 17:15:46