Igézet
Nem tudsz betelni a látvánnyal, ahogy
egyre élesebben kirajzolódik.
Már fordulhatsz bármerre, mindenütt ő
látszik, mígnem egyik a másik után,
mindahány érzéked megadja magát,
és egyedülvalóként közvetíti.
Habozás nélkül oldozod el magad
a ráció árbócától, mert ugyan
miféle kísértésnek is kellene
ellenállnod, milyen váratlan veszély
sodorhatna bajba, ha valamennyi
szirén a te eposzi Pénelopéd?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-06-14 00:03:12
Utolsó módosítás ideje: 2021-06-14 00:08:10