NÓGATÓ
akasztásvédelem.
szorosokkal bíbelődő,
legyints csak te is.
sűrű lombikokra, lefaggyúzott bordásfalra.
senki sem állította, hogy fattyú vagy maradjunk ennyiben.
hogy normalizáld a körülményt:
nem mosod el a tápszeres dobozt.
a bakát nem mártod nektárba.
kificamítod a függönybe csavart elemeket.
sótlanítod a tribünt.
lakodalommá duzzasztanod a kárpitot könnyű.
kifordított lépfenével élsz.
sóher nyár öklendezik az öledbe.
itt a szivarcsonkod menj hát érvényteleníteni a menetrendet.
tar az önkívületed.
a pályatársadtól ha elmúlik
dél kikapsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-31 08:37:53
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-31 08:37:53