fosszília
egészen fellelkesülsz amikor eléd kerül
azt azonnal látod
hogy meg kell tisztítani
mert ebben a formájában egyedül te láthatod benne
azt
ami létrehozta
nekilátsz kitervelni a teendők sorrendjét
aprólékosan teszteled
egyelőre csak fejben
a szóba jöhető fogásokat
hogy semmiképpen ne veszélyeztessék majd
a legmélyéről csorbítatlanul előhozható
lényeget
de hamar rádöbbensz
kimerítően hosszadalmas vállalkozás lenne belevágni
mégsem ez veszi el a kedved
hanem hogy belátod
ha végigcsinálnád akkor sem ismerhetné fel senki
amit számodra jelent
vállat vonsz
akkor meg minek
vannak akik szerint ez bölcsesség
a szókimondóbbak szimplán öregségnek nevezik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-24 01:21:36
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-24 01:21:36