lomtalanítás
fiók a pincében
asztalé volt de az már sehol
hátul a végén kopott radír
egy kicsi még az elefántból is
nagyon nagy volt apám hozta cseből
akkor ilyen más gyereknek nem volt
á nem vette
kapta
ő ajándékot sose vett
céges naptárakat kaptam
határidőnaplókat
néha tavalyit hát nem mindegy
irkálni bele
de ez a radír még sokáig
faszt sokáig hát most is megvan
jó akkor sokáig használtam
az elefántnak már csak a segge
hány hibát
hány tévedést
visszavont szavak
volt hogy csak a stílust
még nem volt enter
még meg lehetett gondolni
'ha beszélni tudna'
fent a lakásban nincs is radír
felviszem
letakarítom
a francba megkeményedett
akkor emléknek
annak meg minek
már én is megkeményedtem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-16 23:49:08
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-16 23:49:08