cigány szerelem
átkot hozott a fejemre
lépjen most hát a helyembe
mennykű vágjon a házába
legyen mint én szegény árva
a szerencse elkerülje
szakadt legyen minden inge
száradjon el mint a kóró
szemét vájja ki a holló
a foga is mind kihulljon
szegénysége sose múljon...
ám ha még egy kicsit szeret
s ha miattam sírt eleget
fogja kezem szorítsa jól
megszabadítom a kíntól
cigány vérem melegítse
isten mindig megsegítse
búgnak a szerelmes gerlék
mondja kedves kellek-e még
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-17 12:36:31
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-17 12:58:34