Törpi
Telik s múlik a szabadidő
Hiányzik bizony a Nagy Ő
Elrabolt életre egyetlen Nő
Egyetlen pillanatra sosem feledő
Úton s útfélen mindig kereső
Szerelem nekem nem szerető
Taszító helyett legyen ölelő
Minden szakban örök éltető
Nem tészta futtassa èlesztő
Szívben hangja kellemes ébresztő
Elönt melegség mindenhol lüktető
Távolban lenni nehéz tesztelő
Hibákra jöhet mindenes szerelő
Rátalâl részekre mindenhez szakértő
Nincs fagyossâg legyen dermesztő
Magányos lélek töretlen kérlelő
Kerülni véletlen örületbe kergető
Fuldoklót húzza hős megmentő
Nem tart mindörökké ejtőernyő
Bizalmat kér megtört térdelő
Idő egyszer biztató első
Nem mossa szakadó eső
Lénye hihetetlen Isteni erő
Szereretni egyetlen szuper hösnő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-08 22:06:43
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-08 22:06:43