nem vagy kivétel
gyászod ezernyi könnyed
rejtsd szívedben mélyen el
könnyen bírod majd a földet
így vagy úgy vesztes leszel
igazság nincs ne is keressed
szavakat álmot ne színezz
hamis a remény hát nevessed
és a semmi hátán evezz
ne legyen cél az életedben
vedd végre észre felesleges
ne higgy se jónak se rossznak
minden úgyis ideiglenes
hited ha volt is ne sirassad
az csak a balgáknak való
isten ördög angyalhad
babona mind ámításra jó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-02-22 01:07:52
Utolsó módosítás ideje: 2021-02-22 01:07:52