Prizmát kell törni
Színes hazugság ível,
a hatalom feszíti izmát,
ha szivárványt akarsz ölni,
össze kell törnöd a prizmát!
Ígéretek hömpölyögnek
mint mérgezett holt folyó,
ha élni akarsz még, ott a kút,
az igazság csak mélyről húzható!
Koldussá tesz az alázat
és halottá a hallgatás,
de élni születtél te is,
ugye, ugye ez nem vitás?
Röpülnöd kéne, szállni,
de nem kaptál szárnyat,
és ki mégis szakadékba lök,
annak nem lehet bocsánat!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-02-13 08:19:40
Utolsó módosítás ideje: 2021-02-13 08:19:40