64. English poem / 64. Angol vers
(The screen is completely blank this time.
We see a blind black simulator field - with
intentional imagelessness.)
The muse’s agent writes that I’m abusing her name and photos and
it’s sexual harassment.
My son demands that I don't post his childhood pictures on the
internet because he wants to use them.
My wife is jealous of muse.
I beg you! Does no one feel sorry for the poor poet?
---
(A képmező ezúttal teljesen üres.
Vak fekete felületet látunk - szándékos
képnélküliséggel.)
A múzsa ügynöke azt írja, hogy visszaélek a nevével és a fotóival
és hogy ez szexuális zaklatás.
A fiam megtiltotta, hogy kitegyem az internetre a gyerekkori
képeit, mert ő akarja felhasználni őket.
A feleségem féltékeny a múzsára.
Könyörgöm! Szegény költőt nem sajnálja senki?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-02-02 17:29:44
Utolsó módosítás ideje: 2021-02-02 19:46:27