28. English poem / 28. Angol vers
(Photo: Self-laughing pretty woman with snowball,
curious male face next to her.)
Now all I see is that it’s actually an erotic image. Although my wife
and I haven't had a "bed problem" in 15 years.
Look boys!
Such is when a mature man, in bed or just on a trip does something
with the woman that makes her feel happy.
And then we men can admire her!
---
(Foto: Önfeledten felnevető szép nő hógolyóval,
mellette kíváncsi férfi arc.)
Most látom csak, hogy ez tulajdonképpen egy erotikus kép. Pedig nekem
és a feleségemnek már 15 éve nincsen "ágyproblémánk".
Nézzétek fiúk!
Ilyen az amikor egy érett férfi az ágyban vagy egy kiránduláson
csinál valamit a nővel amitől az boldognak érzi magát.
És utána, mi férfiak, gyönyörködhetünk benne!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-12-14 14:57:27
Utolsó módosítás ideje: 2020-12-14 15:02:16