Friss avar őszölög ( montázs)
Az én rádióm szeret engem
általában minden rendben
everibody ami érdekes
és szóra sem érdemes.
a SNASSZ index szerint
duplán szívhat aki beint
a cukor az olaj és a háztartási hormonok
(egy halk bazmeget mormolok)
EMELKEDŐBEN!
adja el most aki bátor
nem fut el a problémáktól
a birkózószőnyeg viszont
NAGYOT ZUHANT
most érdemes lecsapni rá
az Idősek Napközi Otthonában
úgy széltében mint hosszában
"aki idős, mégsem henyél
birkózószőnyegen megél"
lesz kedvezmény, nő az ország
három nap a szavatosság
felhívjuk figyelmét minden kedves
antipatikus hallgatónknak
hogy részükre az Iglódi utcában
új Antiszociális Otthon nyílt
ott még fedezékbe vonulhatnak
a kozelgo valsag elől
mely Finnországból érkezett
és lekopott az ékezet
de fél szavakból is megértjük
egy s mást
tehát ha félig fa félig szamár
az faszamár?
Káosz a fejekben és káosz az utakon
a helyzet egyre furcsul és
kormányzati intézkedésre
-koholt vádak alapján-
betiltottak pár égre szökő csodát.
ezentúl nem lesznek láthatók
a Pirtellők a Fillgérek a Csantavák
maradnak pőrén csak a csillagok
de aki turbó Reflux porszívót kapott
rókaprémes talpbetéttel
az leteheti a kezét és elléphet a faltól
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-12-09 22:26:57
Utolsó módosítás ideje: 2020-12-09 23:24:27