Világszép
Újabban, mikor bekapcsolom,
világszép tájakkal
üdvözöl a gépem.
Még azt is megkérdezi,
hogy tetszik-e, s elutazni
lenne-e kedvem oda.
Valószerűtlen vízfelszínek,
párás, másvilági zöldek, csupa
olyan alakzat és anyag,
aminek bennem nincs neve.
Ahogy nincsenek utak sem,
csak a dzsumbuj, ami
fokozatosan lesz úrrá.
De minden reggel rebben
a szív egy kattintásnyit
azon, hogy még mindig
van elvágyni hova,
s bár odajutni nem lehet,
a vágy nem tárgytalan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-16 16:54:02
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-16 20:39:05