new and newer age
az Old Bakery-n sétálva
két lakatlan ház között
hatalmas piros betűk
5D élmény
5D történelem
mozgó székekből
és még párát is permeteznek rám
ha a szituáció azt kívánja.
hátitáskával a hátamon
benne egy palack jeges vízzel
és egy elnyűtt útikönyvvel
délután háromkor
harcoljak a törökkel?
nem bírom a lőporszagot
dimenziókból pedig
beérném most eggyel is.
sétálok az időn
a fényesre kopott köveken
ha látnának a lovagok itt
dobozos sörrel a kezemben
oh persze
ötszáz év múlva
én is meglepődnék
hogy a sikátorban lévő ember
csak vetített hologram
ötdimenziós érzéssel
a szívek idegek nélkül
festett sörös dobozzal a kezében
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-01 15:51:05
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-01 15:51:05