ANGYAL
Az éjjel egy angyal leszállt hozzám,
Kérdezte, mi legyen a karácsonyfán,
A fa alatt mi legyen az ajándék,
Amiben még örömöt találnék.
Azt kértem tőle, hogy hozzon álmot,
Mely eltakarja a valóságot.
Álmomban legyek ifjú és erős,
Bejárhassam az erdőt és mezőt,
A távoli meredek hegyeket,
Amelyekről messze tekinthetek,
Ott vele együtt újra kóboroljak
És elfelejtsem mit hoz a holnap.
/2004/
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.