MILYEN VOLT?
Milyen is volt? Már olyan régen lehet.
De miért számoljam az éveket?
Tizenöt éves volt akkor talán,
Egy édesmosolyú kis barna lány,
Merengő szemekkel, hosszú hajjal,
piros ruhájú tavaszi hajnal.
Fiatalasszony volt, karcsú, bájos
És amikor rámnézett, a lángok
Boldog szívemben mindig kigyúltak,
Égtek forrón, bár az évek múltak,
Nem hamvadtak el, egymást szerettük,
Csendesen, meghitten éltünk együtt.
Visszanézek. Milyen voltál, Kedves?
Nem ismertem Nálad soha szebbet.
Rádgondolok és meleg lesz szívem.
Azt dobogja: Igen! Igen! Igen!
/2004/
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.