MIT ÉR
Mit ér a pár perces szösszenet
a kefefrizurás póráz színfogó nélkül
fordítom nem fordítom
fordítom nem fordítom az indikátor kánkánját
Ki prűd s lombtalan nem bántja azt az oázis
A vizsgálattól független praktikák civil kört alkotnak
s mi gazdagok vagyunk
sántikáló arabeszkünk a dohány báláival vígad a termeszvárban
pantallónkért menni veszélyes mivel a szempillaárkok gyóntató szelleme bipoláris
A hús véknyát erezd ha a fénypók aláereszkedik
Mivé lesznek a képzavartól a bögölyök
ecetszerű kibomlása a taréjnak úgy fáj
Úgy fáj hogy a krónikások satnya startgépét felhő feszegeti
úgy lüktet hogy a nyirok torzsa megrökönyödik
a földcsuszamlástól
A kréta nem búvik bele a gobelinbe
a csöndes vonón egy tályog ül és zúg a spárga az alagutat vájókban
Mivé lesznek a képzavartól a bögölyök a pálcikaemberek
a hosszú alvóráncok
Az áramlás hotelje pénztárpultra hímet vonni restell
s mi riadtan is zötykölődünk mert a dokk a dudás bérence
Mit ér ha a kifütyült monitor rozsdák bankóival párzik négy égöves bajnoka kompromisszumok robotosaként segédkezik a besült fekélyek illő eltakarításában
Katatón állkapcsi reflex behabarja a colostokot
olvadt búzaszem meglesi a sárga éretlen halottakat
fordítom nem fordítom
fordítom nem fordítom a földről fölemelt csicsás tálat mi az elkószálástól
védve van
A vizsgálattól független praktikák civil kört alkotnak
s mi elvetemültek vagyunk
Mit ér a pár perces szösszenet pezsgés nélkül
Ki prűd és lombtalan nem bántja azt a szakrális színjáték
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-09-07 15:59:09
Utolsó módosítás ideje: 2020-09-07 15:59:09