forgok körbe-körbe
mint kutya a farkam kergetem
szemölcsként terjed lelkemen a görcs
fojtó gondolataim gyomromba öklöznek
alvást mímelek a hold kikacag
csillagok kergetnek a halálba
szemem köti a pirkadat
színjátszó sálja
remélek és bízom a jövőben
ökörnyálsátor alatt haladok
a bizonytalan vastag bilincsbe láncol
bőrömre jeget vakol a nap