lacrimal punctum
egérfény, mézelő álmok
rúgnak tóra fodrot, ráncot
erdő, erdő, faköz, kéreg
fűzz levélként, csonkig égek
égfarok csap szelet, felhőt
könnyezi az eltekergőt
erdő, erdő, akác, bodza
itt minden a földnek foglya
bolond harmat, ittass, etess
hajnal hurok éjjelt eressz
erdő, erdő, mézga, moha
széjjelszórhatsz, nincsen hova
lábnyom ködre, húzz egy szálat
ősz hajamból, föl se szállhatsz
erdő, erdő, sűrűbb bokrok
nyelnek, nyelnek, fel sem fogtok
tűzszikrává, apró lánggá
azzá válok vagy gyertyává
vagy homokká, vak szemmé
fogj vissza, eresszél
orrcsöppenés, ferde szél
rögre rög, őszre tél
fagy-zúg lettem, hány sóhajra
szemezz szét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-08-01 13:00:34
Utolsó módosítás ideje: 2020-08-04 09:27:43