izzó pecsét marasztal
izzó pecsét marasztal.
hurkok hurkok az anyakönyvvezető kezén
tervrajzokat böngésző egércincogás
nevess
csak nevess parttalanul.
a ránctelep csöve.
gürcölj gerezd
a tócsában hempergés nem elég.
a terrakotta szivattyú
a ránctelep csövéhez idomul.
immár semmi nem állhatja útját a meddő kornyikálásnak.
a meddőn kornyikáló tényfeltáró füstben
a viperák elszabadulnak.
a mentesítő fúrás talpbetétjéből kiáll a mázlisták
koboldja.
gürcöljetek daruk
a nyílásokon rekedtek vonalát kövessétek mindig.
nem hal meg az alkony
a kobold kitüntet benneteket.
csak a korhatár
csak a mustfokoló
csak a kínzócölöp
nem vezekelnek soha a kávéfőzők orkánjában.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-01 16:58:54
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-01 16:58:54