és felbomlott
megváltozott
megváltás nincs
rég elfogyott
nem tudom hogy
de még piros
rögtön tudtam
megértettem
már visszajött
még el sem ment
felvettem még
még egy követ
csak egy picit
nem is nehéz
a többi sem
csak összenyom
nyom sem marad
nem baj persze
így sem látszom
csak eljátszom
és úgy teszek
mint aki van