nyelvén tartja az ostyát
óvatosan meg ne sértse az Ő testét
magában imát rebeg
mozgolódás támad a fiúk felől
- rágd meg az ostyát - súgja egyikük a fülébe
visszafojtott lélegzettel várja a büntetést
de nem történik semmi
kint igyekszik megszabadulni fátylától