zöldségek nyersen ropogósan
nehéz eset nagy lényt (t)akar
mire megnyílt a kurva ablak
elfelejtettem ami a fejemben volt
virágot az Aegonnak
ha IQ lehet haiku?
ha ismét megtörténik a csoda
nincsenek csodák
tudni fogom
fejlődés van
körforgás és spirál
csak fel ne csavarodjak
egy csillagoszlopra a tejúton
magamon kívül juthatok be hozzád
ismerd fel hogy Te vagyok
olyanok mint a sejt mely beszart
megijedt hogy magára marad
basszus nem hívtak meg a táborba
személy szerint
vagy tudták de rosszul az email címemet
szerinted Amice milyen egy ilyen nyilvános válogatás
nem tudtam öreg vagyok –e már vagy csak tehetségtelen
nek tűnök
aki vezsenyi Ildikóval kezd le se feküdjön
nem tudhattad
nézd hogy teremtünk
nézd hogy teremtek én
nem sajátíthatod ki a babért
mert nagy lesz a jutalom
nagy bizony Babám
nagy lufit pukkant megijesztett
kihegyezett elmém
elkapott valami
talán a hév
nem kellett a lábam amputálni
micsoda szerencse
na a vége előtt úgy látom, mindenki megtáltosodik
tövig beszoptam a verset
pedig ketté állt
a jeges macik elkezdtek átugrálni a szemben úszó jégtáblára
bárcsak felengedne az összes jég hogy kiússzanak a partra
ott könnyebb őket utolérni
nem birok megmozdulni
míg a falka ide nem ér
akkorra bontom ki a kurva csomót a szárnyaimon
kössétek fel a gatyát feleim
letolt gatyával nem lehet messzire jutni
köszönöm hogy hittél bennem
te egyedül te meg te meg te
az IQ teszt eredménye hajó ha jó
jó haikukra predesztinál
nem veszíthetek fel sem adhatom
csak pihenés világot járás volt néhány évtized
amolyan elkószálás
pillantottam milyen lehetőségek vannak
beléjük kaptam mint a szalmaláng
de sorra kilökött a rendszer
elnyomott a buzgalom
(h)arccal hazafelé
ha tudni akarod milyen ember vagyok
nézd hogyan bánok az ellenfeleimmel
szeretek poloskát ültetni az emberek fülébe
a bolhám a Kiskanászé
ha vesztésre állsz állj a változás élire
hogy dicsőségben halj meg
abbahagyom
mielőtt fennköltté válok
mert pfuj azt nem szabad
a szépirodalmi értékeket a fűcsomók alá rejtettem
mert ez itt egy akadályverseny
kisdobos pajtás és úttörő maradtam
a mai napig
többet mondok
mindhalálig
ez a játszma az enyém
elég nagy hozzám
a Pillanat
2018.10.25. 18:25
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-17 11:10:36
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-19 08:26:50