ne mosolyogj ez itt vér
a tejcukortól fehér
az elhagyatott parton
mondvacsinált okokból
hosszában felvágott ér
csöpög a vér
a mosolyom
pont ennyit ér
a tejcukor
is csak méreg
elhagyatott
parton kéreg
mondvacsinált
fehéres fény
hosszában felvágott ér
mondvacsinált okokból
az elhagyatott parton
a tejcukortól fehér
ne mosolyogj ez itt vér