Aki nagyon mélyen ismer
Aki tudja minden titkom
Itthon
És néha azt hiszem
Ennél szebb nem jöhet.
Kozmikus magányom
Boldog és borús
Oly út
mely szinte járhatatlan
Rádakadtam
és megfejtem szavad.
A nap
arcunkra tűz
A fűz
Körülvesz illatoddal
és megtanít szeretni.