Szomorít el
Van, akit mások beteljesülése,
amiben nem volt, de bár lett volna része,
testek egymás felé fordulása,
benne a szomjúság szomjúságom mása,
van, akit a hiány, amit visszavert az arca,
míg bele nem veszett egy tagmondatba,
van, akin az elrontott többes szám a billog,
van, akin egy haza, ami nem lesz és nem volt,
van, akit országok, hova már nem jut el,
iskolák, hová már nem veszik fel,
van, akit a gyerek, akit már meg nem szülhet,
engem most a középkorú pár,
ahogy egymás mellett mennek
kézen fogva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-08 08:39:37
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-08 08:41:34