TANULVA ÚJ AZONOSSÁGOT
Tanulva új azonosságot
üllőkön járok,
a sisakok erdeje megismeri a fát,
aminek ágain rulett kerekek nyílnak,
ki kelne versenyre a szokásjoggal,
azt rebesgetik, a páncélnál áttörhetetlenebb rücskös teste,
a csokis emberről senki se hitte volna, hogy leltárt készít a szoftverekről,
rólam se gondolta volna senki, hogy szalutálni kezdek
a különcködő mézevők perpatvara előtt,
hiába,
békaperspektívából a víziló vízililiomok uszálya,
én meg derék vagyok, amiért a torlódás
nárcisztikus holtpontjait édestestvéreimként kezelem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-12-16 10:40:10
Utolsó módosítás ideje: 2019-12-16 10:40:10