Lomtalanítás fohász
Mind kellett, minden, amire vágytunk,
Tőled kaptam, anyától, gyermekágyunk;
Közös játék volt, már mire kéne,
Ebből az üvegből, esküdtünk örökre;
Hol van a pezsgő buborék, mit akartam?
Teljesült az életem, már nem kell,
Lomra hordom, valamikor mennyi kellett,
Mellettem a halom nő, egy másik ember
Sír, nevet, káromkodik vagy énekelget,
Nagy táncban a tárgyakat már csak dobáljuk,
Add meg nekünk, akárki vagy, újabb álmunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-11-24 16:22:02
Utolsó módosítás ideje: 2019-11-24 16:22:02