TALÁN ÉN IS
Alulról őszülök,
a darazsak, ezek a hallatlanul kreatív élőlények valamiért rám tapadnak, a falakban a hajszálrepedésektől beteg vagyok,
az eszement napok hordaléka bebalzsamoz,
anyámat és páromat semmiféleképp nem veszíthetem el,
ők azok, akik időnként sürgető leveleket írnak
a váltóláznak,
talán és is belázasodtam, azért hallucinálom, a marionettfigurák lépést tartanak
a relikviákkal,
elfelejtettelek figyelmeztetni benneteket arra is,
hogy a faragatlanokat tegyétek tönkre,
legszívesebben odaláncoltatnám magamat a kártékony mimózákhoz,
oly éhes vagyok a fényre, mint még soha,
az unatkozó bolhanyakörvek szédítőek,
a hancúrozás szirmát valaki letépte,
hogy megszállottjai az adrenalinnak kinyitják a forró zsilipet,
a sarki megfigyelést.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-11-11 18:37:31
Utolsó módosítás ideje: 2019-11-11 18:37:31