Tárgy
Megesik, hogy egy szobában,
ami egész nap tele van rohanással,
estére már csak egyedül rohansz.
És ott találod magad egy asztal előtt,
aminek a gazdáját kerülöd, ha ott van.
Megállsz, mert a tárgyaktól
szíven szúr az, aki ő.
Rájössz, hogy öröm az és ritka,
mikor az ember valakit megszeret.
Még akkor is, ha sejted,
hogy pár nap elég, és szétpukkad
ez a csend, és majd rohanhatsz
tovább a cafatokkal. Szíven szúrva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-23 09:19:07
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-23 16:54:11