az utolsó vándorköszörűs emlékére
senki sem vette észre amikor elment
a falu olyan volt mint máskor
poros nyár végi délután
még visszanézett a szélső háztól
aztán elindult
a Nap megvillant furcsa fém puttonyán
csak disznóvágáskor jutott eszünkbe
hogy életlenek a kések
Papa gyorsan megfente a fontosabbakat
de a csontnyelű úgy maradt és a régi olló
azóta is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-23 00:15:06
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-26 13:56:09