EHNATON BÚCSÚJA
B. Katinak
Milyen ország ez Aranyhajú
áprilisban mennek el a fecskék
egyedül cikázom
a szikomorfák között
bőröm alatt
zsibong a homok
Nofertiti az összes napfényt
magára keni anarchia
te sem zúdulsz alám
gátszaggató öleléssel
(annak ellenére sem hogy most már
bármilyen is lehetnél)
Nyakamban kicsorbult Ankh mondják
ideje itt hagynom
Áton beomlott horizontját
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Füstjelek (Budapest, 2019)
Kiadó: Arany Sólyom Kulturális Misszió
Feltöltés ideje: 2019-09-20 00:20:08
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-20 00:20:08