Kuka
Anya szerint ha nem tanulok,
csak kukás lesz belőlem.
Ma reggel jól megnéztem a kukásokat.
Volt köztük egy nagy darab, fura bajusszal.
Fütyörészve feldobta a kukát,
a kukásautó meg elkapta, s még egy papírfecni
sem esett mellé.
Amikor délután anya megint a matekkal jött,
elmondtam neki, hogy szívesen
vezetem majd a szemetesautót,
és fütyörészve fogok zsonglőrködni a kukákkal.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-10 21:54:36
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-10 21:54:36