H ő s é g
Vetkőztető hőség,
egyszerűen rád omlik,
nincs rés hol menekülhetnél,
lángoló világ,
nőkön alig-ruhák,
lazán szövött átlátszó valamik,
nem takar - inkább kínál,
tanga márkát olvasol,
mellbimbókat ízlelsz
pár lépésről,
a nő meztelen,
epilált sávokon fut szemed,
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-01 17:49:53
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-01 20:29:27