lábjegyzet egy randevú megfigyeléséhez
a lány túlsminkelt arca mögött
gőg van szorongás és elvárások
durva apa és kodependens anya
emléke amely óriási adag irreális
kényszerrel tolja el egy lehetetlen
álomvilág felé a vágyait a fiú meg
erőszakosan gyengéden ügyesen
bénán és még ezerféleképpen
ahogy a life.hu - n olvasta próbálja
görcsösen lefejteni az arcra száradt
plakkokat de ez a misszió azaz hogy
közelebb kerüljön a lányhoz lehetetlen
küldetés hiszen ő is ugyanabban a
balettcipőben ugrál kétségbeesetten
mint akit ámulatba ejtene
2019.06.17
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-17 12:46:49
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-17 12:46:49