Társas(nem)játék
Imbolyognak a falak
Én meg bennük bolyongok
Még keresem a helyem
Ha meglesz itt sem vagyok
Mindig csapattag voltam
Most egyikben sem játszom
Eddig a szabály szerint
Most nincsenek szabályok
Át fogok lépni oda
Egyik lábam itt marad
Már az sem tarthat vissza
Ha a testem szétszakad
Majd újra jelentkezem
Mikor a vér elapadt
Választ keresgéltem
Most megkapom vagy megkap:
"Elvétetted az utat
Minden körből kimaradsz!"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-15 03:17:58
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-15 03:17:58