Tinta nélkül
Leírtam papírra, hogy
nagyon jól szórakozom.
Leírtam, letöröltem a
felesleges tintát, mint
csókot a kedvesről, miközben
búcsúzunk. Adieau
lélegzetvisszatartás, au
revoir, mademoiselle
Ruisseau! A toll el-
keskenyedő hidege nem
nyújt már gyönyört, hát
letészem, mint sosem
tartott büszke lantot, és
magát a zenét, mely nem
engedett mást fülembe
csengeni, mint önmagamat.
Valóban jól szórakozom papíron,
elkeskenyedve, miközben olyantól
búcsúzom, aki sohasem létezett
tinta nélkül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-19 08:13:45
Utolsó módosítás ideje: 2019-02-15 10:21:21